Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,47 g |
Tuky | 18,59 g |
Vláknina | 21,81 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 60,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2017 23:01
2. 3. 2017 22:58
20. 2. 2017 11:55
2. 2. 2017 17:16
2. 2. 2017 17:12
2. 2. 2017 15:11
2. 2. 2017 09:51
31. 1. 2017 22:50
31. 1. 2017 18:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 40 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze starých rohlíků uděláte skvělou pizzu: Připravit můžete i sladkou klasiku nebo zobání k televizi
Špendlíky nazýváme drobné žluté švestky: Jaký je však rozdíl mezi špendlíkem, mirabelkou a myrobalánem?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Tématické fráze: špenátový krém bramborové krutony spenatovy krem s parmazanam špenátový krém s parmezánem špenátová polévka s krutony bramborový kruton krutony z brambor bramborové krutonky parmazanove krutony
Suroviny: špenát mražený, cibule, česnek, brambory, máslo, vývar zeleninový, smetana, sýr parmazán strouhaný, pepř, sůl, brambory, olej, sůl
Špenátový krém s bramborovými "krutony" a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mn2O
9 názorů