Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nádivka s baby špenátem na všední i sváteční dny

Mezi oblíbené jarní pokrmy patří i nádivka, do které přidáváme čerstvé jarní listy. Tato nádivka voní po uzeném mase, díky sněhu je dobře nadýchaná a ochutíme ji žampiony a baby špenátem, který jí dodá trochu svěžesti.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 70 min

100 min (30 min příprava + 70 min tepelná úprava)

4. 3. 2017 18:21

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie19 827 kJ / 4 739 kcal
Bílkoviny178,45 g
Tuky311,80 g
Vláknina25,42 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 8,79 g
Sůl20,58 g
Sacharidy293,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

milouscerda

5. 3. 2017 14:22

<3<3<3<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka se špenátem nádivka do tortily velikonoční nádivka se špenátem a uzeným masem nádivka z rohlíků a špenátem velikonoční baba s uzenym a klobasou nádivka s kuřecím masem a špenátem recepty pro vsedni den nádivka na panvi

Suroviny: bůček uzený, vejce, rohlík, vývar masový, špenát baby, česnek, květ muškátový, máslo, strouhanka, žampióny, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Nádivka s baby špenátem na všední i sváteční dny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oWrK