Moravský kváskový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 029 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 290,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2017 16:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 18 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 33 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 42 minutami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 49 minutami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 51 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 1 hodinou
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 1 hodinou
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 2 hodinami
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: překládání kváskového chleba příprava kvásku na chleba kvaskovy chleba z lednice hydratace chleba překládání chleba bílý kvaskovy chléb glazura na chleba kváskový chléb z lednice chleba bílý z kvásku priprava kvasku těsto na chleba v lednici moravský chléb teato na chleba v lednici domácí kváskový chléb překládání překládání těsta na třetiny chleb startér kvaskovy chleb v lednici moravský cibulový chléb kvaskovy chleba prekladani kváskový chleba recept
Suroviny: mouka chlebová pšeničná, voda, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, mouka žitná chlebová, sůl, bílek
Moravský kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oB5j
1 názor