Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 099 kJ / 1 458 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,80 g |
Tuky | 62,32 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 166,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je orientační. Můžete dát více žampionů nebo naopak brambor.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2022 12:56
5. 8. 2022 09:50
21. 7. 2022 08:36
26. 7. 2018 19:48
14. 7. 2018 22:20
10. 7. 2018 22:26
10. 7. 2018 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 12 minutami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 15 minutami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 16 minutami
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 46 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 11 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: co vařit nové brambory recepty brambory se salotkou a zampiony brambory na pekáček brambory se žampiony a šalotkou
Suroviny: žampióny, brambory, cibule šalotka, česnek, smetana ke šlehání, koření na grilovanou zeleninu, rozmarýn, sůl, pepř, olej
Žampionový pekáček s novými bramborami a šalotkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/orDB
7 názorů