Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem
Skopové není mnohdy vyhledávané pro svou specifickou chuť. Připravte ho podle osvědčeného receptu. Vytvoříte pokrm, kde budete těžko poznávat neoblíbenou surovinu. Maso bude totiž skvěle vychucené, jemné a s vhodnou přílohou fantastické.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 13 308 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 311,28 g |
Tuky | 198,31 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2018 19:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Další recepty
Tématické fráze: jehnecí kyta s medvedim cesnekem jehněčí na medvedim cesneku jehněčí kyta na medvědího česneku nálev na skopové jehněčí kýta s medvědi cesnekem recept na jehněčí na s medvědím česnekem jehněčí s medvědím česnekem skopové na česneku skopová kýta jehněčí kýta namedvedim česneku jehněčí kýta medvedi cesnek skopové recepty jehněčí na medvědím česnekem skopová kýta recept jehněčí kýta na medvědím česneku hovězí kýta na z medvědího česneku kýta z medvědího česneku jeněčí s medvědím česnekem skopové recept zelenina medvědí medvědího česneku kanec na medvědího česneku
Suroviny: kýta skopová, slanina uzená, česnek mědvědí, víno červené, sůl, pepř mletý, kmín celý, paprika sušená sladká, voda, ocet, olej, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, koření hřebíček, jalovec, cibule, česnek
Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0zDN
1 názor