Tatarák z roštěnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2019 12:12
Je to moc dobré - ančovičky, kapary a parmezán dochutí dostatečně, ale nepřerazí chuť masa. Autor promine, focení jídla není moje silná stránka, ale aspoň má recept fotečku.
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
28. 1. 2019 10:40
casino: No nebudu se to s vámi hádat, ne neměl jsem namysli to co tady zveřejňujete. V piemontském tataráku se parmezán promíchává s masem. Já jsem tento recept poprvé jedl od šéfkuchaře Davida Šaška a, byli jsme u něj na školení. Nechci Vás nějak urazit, ale opravdu se tu nebudu hádat s nějakým internetovým kuchařem, který si myslí že zná všechny recepty světa a když si myslí, že se to tak nedělá, tak se to tak prostě nedělá, ale to se pletete. Akorát já si do toho tataráku přidávám ještě dijonskou hořčici, protože mám rád její chuť a do tohoto receptu se mi hodí.
28. 1. 2019 10:25
Dominik22: "...do tataráku"
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
28. 1. 2019 10:06
casino: Ančovičky nepřehluší tolik chuť masa a ano parmezán do tataráku. Tenhle tatarák je na způsob Piemotského tataráku z Itálie. On totiž pro vaše udivení neexistuje jen jeden recept na tatarák. A druhu tataráku je několik například: Belgický, Asijský atd.
28. 1. 2019 09:48
Dominik22:
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
28. 1. 2019 09:16
Eja57: Já mám právě na tataráku rád, když je cítit chuť masa., nemám rád, když je to maso přehlušené třeba kečupem, worchestrovkou apod.
27. 1. 2019 21:14
Eja57: Vajíčko tam není?
27. 1. 2019 20:59
Hned bych si dala Očekávám spíš negativní reakce, protože je zažitý trochu jiný "tatarák". Ale opravdu dobré maso toho moc nepotřebuje....( Asi nejlepší co jsem kdysi jedla - jen maso, sůl, pepř, olivový olej a HODNĚ nasekané petrželky..)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 19 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 10 minutami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 2 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 4 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 6 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 9 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 9 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 9 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 10 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: tatarák s parmazanem recepty tatarak z rostenky tatarak z nízkého roštence tatarák s dijonskou hořčicí roštěnec tatarák belgický tatarák recept tatarák s parmazánem tatarák s kapary a parmazanem tatarák na asijský způsob tatarák na asijský belgicky tatarak tatarák s dižonskou bez kaparů tatarsky biftek z roštěnec tatarak s olivový olej tatarak z roštěnec tatarák s dijonskou hořticí tatarský biftek z roštěnky asijský tatarák tatarák s s parmazánem recept na tatarák
Suroviny: roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
8 názorů