Těstoviny s lososem ve smetaně
Recept ještě nebyl hodnocenLuxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 183 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Luxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se…
Avokádo rozpůlíme, vytáhneme pecku a vnitřek lžičkou vydlabeme. Cibuli, kapary a rajčata nakrájíme nadrobno. Avokádo nakrájíme nebo vidličkou rozmačkáme nahrubo.Pokapeme…
Kotlety nařízneme po okrajích, lehce naklepeme a z obou stran osolíme. Do pekáčku s trochou olivového oleje přendáme kotlety. Každou potřeme lžičkou pesta, na pesto…
Nakládané sýry patří mezi oblíbené jedlé dárky, které potěší každého. Tentokrát jsme v receptu použili hned několik druhů a nezapomněli jsme ani na bylinky. Při…
Kousky kuřete lehce poprášíme moukou promíchanou se solí a pepřem a přebytek oklepeme. Na pánev dáme polovinu oleje, přidáme na nudličky nakrájenou slaninu a kuře ze…
Tatarák nemusí být nutně jenom hovězí. Jeho alternativa, vhodná i pro vegetariány, se skládá z brambor, aromatických sýrů a dochucovadel typických pro tatarák. Jeho…
Sýr osušíme a nožem uděláme zářez, kde vmáčkneme kapary.Obalíme v mouce, vejcích, strouhance a znovu ve vejcích a strouhance.Smažíme v hodně rozpáleném oleji do růžové…
Stehna protkneme česnekem a kousky slaniny. Osolíme a zprudka opečeme na oleji. Pak stehna vyndáme a přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli se zbytkem slaniny a…
Maso lehce naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme sádlo a maso zprudka opečeme z…
Milovníci rybích pomazánek zbystřete, tato tuňáková je jednoduchá na přípravu a přitom velmi chutná. Použití kaparů jí dá výsledný šmrc i nezaměnitelnou chuť. Bude dobře…
Dáme jeden hrnek kuskusu do misky, polijeme olivovým olejem a zalijeme vroucí vodou. Necháme ho několik minut pod pokličkou, dokud nezměkne.Do kastrolu dáme sušená…
Nakládaný Hermelín je oblíbenou hospodskou chuťovkou. Vy si je však můžete naložit i doma nebo je připravit jako jedlý dárek. Poloviny Hermelínů proložíme výraznou…
Tento recept je tak jednoduchý, že ho zvládne i úplný kuchařský začátečník. Tajemství tkví v dostatečném množství kvalitního másla, paštika díky němu získá správnou…
V pánvi rozehřejeme asi 4 lžíce oleje, zpěníme na něm nožem rozmáčknutý a posléze nasekaný česnek.Přidáme pokrájené ančovičky, necháme rozpustit, pak nakrájené olivy,…
Postup TAPENADE: Všechny ingredience mimo soli a pepře dáme do misky a tyčovým mixerem rozmixujeme. Pak dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bilým pečivem. Tapenade je…
Máme-li velkou úrodu cuket, hodí se určitě zpracovat jich část na zimní použití. Topinková směs se z cuket je výborný základ pro rychlou. Můžeme zkusit tuto lahůdkovou…
Rodina volá po jídle a vy ji chcete co nejdříve pohostit? Stačí mít doma kuřecí prsní řízky a trochu středomořských surovin. Úprava masa "po italsku" je rychlá a velmi…
Oblíbený tatarák můžete připravit i ve verzi vhodné pro vegetariány. Zeleninový tatarák, kde hraje prim lilek, je příjemně ochucený kapary, worcestrovou a chilli omáčkou…
Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli a rozvoníme 2 stroužky česneku, nasekaného na plátky. Vhodíme maso, které trpělivě oddělujeme od sebe na jednotlivé kousky,…
Základem této pomazánky jsou netradiční suroviny. Výrazná chuť ančoviček a kapar se snoubí s jemnou chutí tvarohu. Hodí se jak na sváteční jednohubky, tak i na všední…
Kuřecí prsíčka omyjeme a osušíme. V misce smícháme bylinky, česnek a špetku soli. Ze studeného másla nakrájíme hranolky a obalíme je v bylinkách.Do prsíček uděláme…
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Lehce naklepeme přes fólii. Osolíme, opepříme, poklademe plátky šunky, plátkem mozzarelly. Dále dáme sušené rajče, bazalku,…
Přidáno před 6 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami