Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 297,75 g |
Tuky | 496,85 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 9,07 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept se hodí na Velikonoce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 12. 2023 17:10
28. 6. 2019 11:56
28. 6. 2019 11:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
4 tipy, jak upéct vynikající kuře: Jak ho naplnit nádivkou a jakou nádivku zvolit
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Dokonalá nádivka do kuřete je kromě výborné chuti také vláčná a nerozpadne se. Vyzkoušejte skvělý recept
Další recepty
Tématické fráze: bucek nadivany sekanou nádivky do vepřového bůčku pečený nadívaný bůček videorecept pečený bůček po po staročesku vepřový bůček příprava nádivka do vepřového bůčku nadivany bucek videorecept nadivany uzeny bucek nadívaný kančí bůček
Suroviny: bůček vepřový, rohlík, sůl, pepř, kmín celý, vejce, maso uzené, vývar uzený, máslo, petrželka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
3 názory