Jářin dort
Suroviny
Porce: Podle velikosti kousků nakrájení
Nutriční hodnoty
Energie | 8 550 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
Tuky | 31,42 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 807 mg |
Sodík | 564 mg |
Sůl | 1,61 g |
Sacharidy | 353,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 3 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 8 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 26 minutami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 53 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 1 hodinou
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 1 hodinou
Grilované makrely
mkab uvařil před 2 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 4 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, rum, pudink, pudink čokoládový, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr písek, tvaroh plnotučný, smetana zakysaná, šlehačka, ztužovač želatinový, kompot mandarinkový, kompot, želatina, cukr písek
Jářin dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OxzR
0 názorů