Andělsky nadýchaný perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Nadýchaná buchta s důlky plnými jemného pudinku je potřená svěží zakysanou smetanou. Pudink, který se peče nerovnoměrně nalitý na těsto dodá moučníku netradiční vzhled.…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, který si žádá náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Jednoduché řezy, které zvládnou i méně zkušení. Těsto jen umícháte, nalijete na něj čerstvě uvařený pudink a společně upečete. Jednoduchou pudinkovou buchtu potřete…
Macecha je většinou pohádková zlá osoba, u které nikdo ani nepředpokládá, že by uměla dobře péct. Ovšem najdou se i hodné macechy, které umí péct moc dobře. Tento recept…
Velmi oblíbená buchta na plech, která nás ihned přenese zpět do dětství. Pudink se peče dohromady s těstem, díky tomu vznikne zajímavá mozaika a typický vlnitý povrch.…
Hrnkové recepty jsou k nezaplacení, to věděly už naše babičky. Ať už jste někde na chalupě nebo jen nemáte váhu po ruce, bude se vám hodit recept na litý perník. Rychlý…
Ohlásila se vám nečekaná návštěva a vy nemáte dezert ke kávě? Zachrání vás náš recept na nepečené řezy z Bebe sušenek. Proložené jsou lahodným krémem z čokoládového…
Hrníčkové řezy s čokoládovým pudinkem, zjemněné zakysanou smetanou a vonící skořicí. Jednoduché a dobré. Hodí se na víkendové pečení i všední den ke kávě, nebo snídani.
Máte rádi klasickou rumovo-kokosovou tyčinku Margot? Vychutnejte si ji i v tomto výborném dezertu. Těsto polité pudinkovou náplní, po upečení potřené zakysanou smetanou,…
Piškot: Vejce šleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, ještě zašleháme a nakonec zlehka zamícháme mouku+prášek do pečiva+kakao. Pečeme na plechu 30x40 cm, vyloženém…
Moučník nemusíte chystat pouze pro návštěvu nebo při sváteční příležitosti. Upečte si lahodné řezy jen tak pro sebe a rodinu. Pláty těsta s pudinkovým krémem se po…
Žloutky oddělíme od bílků a žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Pak vařečkou jemně vmícháme mouku smíchanou s kakaem, přidáme citronovou kůru a nakonec zlehčíme sněhem…
Připravte si ke kávě tento snadný dvoubarevný dezert. Jednoduché čokoládové těsto je před pečením polité vanilkovým pudinkem. Hotový koláč můžete po upečení ještě…
Honí vás mlsná, ale nemáte moc času vymýšlet, co připravit? Tato jednoduchá buchta je skvělým moučníkem, který je rychlý na přípravu a skvělý na chuť. Základní hrníčkové…
Příprava tohoto perníku je velmi snadná a zabere jen pár minut. Výsledek vás ale jistě potěší. Nadýchaný a vláčný perník lákavě voní perníkovým kořením a rumem,…
Suroviny na těsto smícháme, vypracujeme hladké těsto, nalijeme na plech s pečícím papírem, dáme do vyhřáté trouby a pečeme tak 15-20 minut. Mezi tím si uděláme polevu…
Pokud máte doma oblíbenou českou Margotku a zároveň přemýšlíte, jaký upéct moučník na víkend, máme pro vás tip. Vyzkoušejte řezy s čokoládovým pudinkem a zakysanou…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
Smícháme sypké suroviny a poté přidáme ostatní.Ušleháme vše dohromady.Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy.Pečeme na 200 °C cca 50 minut.
Nejdříve uvaříme pudink podle návodu. Do horkého vmícháme máslo, nalámanou čokoládu, cukr, rum a smetanu. Metličkou prošleháme do jemného krému.Do dortové formy, může…
Těsto: Z bílků a citronové šťávy vyšleháme tuhý sníh. Potom postupně vešleháme do sněhu polovinu cukru. Dále ušleháme žloutky s druhou polovinou cukru, a ty po malých…
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme citronovou kůru a mouku. Nakonec lehce vmícháme sníh ušlehaný z bílků. Těsto dáme do vymazané a vysypané formy ve tvaru srdce…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít ho až před použitím
Svátky slavných: Vítězka MasterChefa Besky peče cukroví pro celou rodinu. K večeři bych si ale nejraději dala deset řízků, říká
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!