Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 211 kJ / 1 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 53,60 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všechny potřebné složky na zmrzlinu je důležité mít řádně vychlazené. Mám zmrzlinovač s namrazovací nádobou, je to příslušenství k robotu Bosch.
Cukr dáme dle vlastní chuti, tuzemák můžeme vynechat. Pokud ho dáme, tak stačí malinko, jinak bude zmrzlina špatně tuhnout.
Ovocnou směs můžeme po uvaření rozmixovat.
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
20 receptů na tvarohové moučníky: Máme pro vás výběr těch nejchutnějších
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Jak snadno odpeckovat třešně. Jednoduchá metoda nám ušetří čas. Názorné video poradí, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: návod na zmrzlinu s tvarohu
Suroviny: třešně, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, kokos strouhaný, čokoláda hořká, rum, tvaroh, smetana ke šlehání
Třešňovo - tvarohová zmrzlina s čokoládou a kokosem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jrxY
0 názorů