Grilovaný pstruh v alobalu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2019 14:24
A řadí se mezi lososovité...
Ale nicméně i tak pstruhy ( není jen jeden) neškrábu a nikdy mne to ani nenapadlo, křupavá kůže a jemné maso uvnitř...
11. 7. 2019 14:10
Vezměme to od Adama
Nejen ortodoxní židé již tisíciletí mohou podle košer stravy konzumovat toliko ryby, které mají ŠUPINY, ploutve a jež se rozmnožují jikrami...
No a protože existuje hafo receptů se pstruhem na židovský způsob, pak podle výše uvedeného je pstruh se ffší pravděpodobností ryba mající šupiny, že
11. 7. 2019 00:03
11. 7. 2019 00:03
10. 7. 2019 20:42
10. 7. 2019 10:32
OT
No, já jím rybu i proto, že jest cítit po rybě
tejaja:
Nevím zda pstruh nepatří mezi šupinatce ale šupinky má. Sice drobné, ale má je
(také neodstraňuji, dělám na poměrně vysokém plameni. Maso křehké - nevysušené a "kožuch" dokřupava)
10. 7. 2019 07:43
10. 7. 2019 07:29
10. 7. 2019 06:47
9. 7. 2019 23:45
9. 7. 2019 21:19
9. 7. 2019 20:56
Proto taky nekomentuji, proč na tak skvělou rybu jako je pstruh kromě citronu a česneku( a anglické slaniny) dávat koření na ryby....
9. 7. 2019 20:43
9. 7. 2019 20:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 16 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 4 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 7 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 8 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 9 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 9 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
20 receptů na nejlepší guláše: Vyzkoušejte i zeleninový, bramborový nebo houbový
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: pstruh v alobalu grilovaný pstruh v alobalu pstruh na grilu v alobalu grilovaný pstruh jak sa péče pstruh pstruh grilovaný pstruh škrábat šupiny skrabat pstruha? škrabat pstruha šupiny pstruha škrábat šupiny u pstruha? pstruh škrábat šupiny ? ma pstruh supiny? pstruh recept v alobalu pstruzi v alobalu supiny u pstruha pstruh alobal recept recepty na grilované pstruhy pstruh se škrabe škrábe se pstruh?
Suroviny: pstruh, máslo, česnek, šťáva citronová, olej, sůl, koření na ryby, slanina anglická, alobal
Grilovaný pstruh v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k1Qv
14 názorů