Kysané zelí do čtyřlitrové láhve
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 174 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,00 g |
Tuky | 11,20 g |
Vláknina | 160,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34,84 g |
Sůl | 85,00 g |
Sacharidy | 245,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je z časopisu Vlasta, upraveno.
Recept se zdá být složitý, ale není to více práce, než nakládání do soudku a jen o malinko víc, než nakládání do sklenic 0,7l Pokud někdo nemá vhodné prostory na soudek, je toto šikovný způsob a velké sklenice nezaberou tolik místa, jako ty 0,7l.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2019 20:51
9. 9. 2019 20:33
9. 9. 2019 16:38
9. 9. 2019 16:27
9. 9. 2019 11:43
9. 9. 2019 11:39
9. 9. 2019 11:23
U marmelád to bývá plíseň.
9. 9. 2019 09:11
To není kritika receptu, ale zarazilo mě to
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 5 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 5 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 7 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Crème brûlée zvládnete i bez flambovací pistole. Videonávod vám poradí s postupem
Další recepty
Tématické fráze: kvaseni zeli v lahvich nakládání zelí do lahví kysané zelí v lahvích zeli kysane v lahvich bílý povlak na kysaném zelí teplota pri kvaseni zeli jaká teplota při kvašení zelí kvašené zelí v lahvi bílá plíseň na kysaném zelí bílý povlak na kysané zelí zeli kvasene v lahvích slizké kysané zelí teplota pro kvašení zelí kysane zeli v petilitrove.lahvi zátěž na zelí teplota kvašení zelí kvašené zeli v 0 7 v lahvích kysané zelí do sklenic tejaja na candidu kysane zelí kysané zelí s bílým povlakem
Suroviny: zelí, sůl, kmín celý, cibule, listy vinné, kopr
Kysané zelí do čtyřlitrové láhve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k3nr
8 názorů