Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínový plášť /vskutku královské/

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jirka66 jirka66

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 358 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny69,58 g
Tuky57,49 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 2,81 g
Sůl7,44 g
Sacharidy50,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celé stonky chřestu povařte 5 minut ve vodě. Sceďte. Krok 2: Do hrnce dejte nakrájený hermelín s cibulí, jáhly, víno a povařte asi 5 minut. Krok 3: Vše rozmixujte a dle chuti osolte. Krok 4: Omáčkou zalijte horké stonky chřestu a posypte kerblíkem. Krok 5: Tip: Nemáte-li jáhly, vynechejte je a rozmíchejte v troše omáčky lžíci mouky, kterou přidejte ke konci varu za stálého míchání ke zbytku omáčky. Míchejte do zhoustnutí.

Zveřejněno 22. 7. 2009

Poznámka autora jirka66

Já sem neměl kerblík tak jsem to posypal sekanou petrželkou.

Zdroj - Lenka Požárová: Což takhle dát si... chřest

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínový plášť /vskutku královské/

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OylG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelínový plášť /vskutku královské/

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OylG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
lenka požárová recepty, hermelinovi salat, královská krkovice, královské recepty, královský hermelýn, královská krkovička, kralovskyhermelin, hermelín pláš, královský pláš´t foto, recept kralovska krkovice, pomala kachna, hermelínová jídla, hermelínový pláš´t, kralálovský hernelín, co na hermelinovy chlebicek, ralovskyplast, hermelinovy chlebicek obrazek, královský hermlín, plášt´královský, královské pláště-hermelin

Suroviny:
chřest, víno bílé, sýr hermelín, jáhly, cibule, kerblík, sůl

Přidat fotografie receptu