Džuveč s tuňákem podomácku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 429 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,36 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 5,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hmotnost surovin je orientační, tuňáka i zeleniny může být více.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2020 18:15
zdenka.s: dík za tip
22. 1. 2020 18:03
mika59: radši vydržím do nákupního dne
Eja57 : ne,ne, jsou to větší kousky , strašně dobré, kupuji v Tamda Food a můžu doporučit
Eja57 : ne,ne, jsou to větší kousky , strašně dobré, kupuji v Tamda Food a můžu doporučit
22. 1. 2020 17:54
Eja57: Taky už něco pamatuju..
22. 1. 2020 17:53
zdenka.s: Proč ne..taky tam příjde protlak. Jen ten v oleji bude možná trochu jiný..myslím takový mastnější, nevím já v tomatě ani neměla.
22. 1. 2020 17:52
zdenka.s: je to spíš o kvalitě toho tuňáka, jinak se stejně přidává rajčatový protlak...pokud je to jen taková ta drť a ne kousky, tak nebrat....
22. 1. 2020 17:51
mika59: jéééé, taky pamatuješ? to bylo moc dobré....ale už je to dávno....džuveč v konzervě....
22. 1. 2020 17:48
mika59 : Ježíš , to vypadá hodně chutně mám všechno kromě tuňáka vlastně, mám v tomatě , to by asi nebylo ono
22. 1. 2020 17:43
Eja57: Vůbec se nemusíš omlouvat, pro někoho možná inspirace. Jídlo z jednoho hrnce. Vzpomněla jsem si jak se to prodávalo v konzervě a bylo to výborné.. Takže tohle je po mém.
22. 1. 2020 17:38
mika59: promiň, recept se mi moc líbí...tím " co máme doma" rozhodně nemyslím zbytky ( jsem to asi "vyzdobila" tím svým "receptem" ), ale takové ty moc dobré rychlovky z toho "co máme doma", žádná haute cuisine...
A zrovna konzerva tuňáka nebo třeba fazolí je jistota, že se dá vykouzlit za chvíli moc dobré jídlo...
Ještě jednou se omlouvám, velmi ....
A zrovna konzerva tuňáka nebo třeba fazolí je jistota, že se dá vykouzlit za chvíli moc dobré jídlo...
Ještě jednou se omlouvám, velmi ....
22. 1. 2020 17:28
Eja57: Evi ale to není z "toho co máme doma" to bylo cílené, jen jsem napsala podomácku, protože zase se někdo najde, že to není originál.. Nevím příjde ti to ze zbytků nebo z toho co máme doma?
22. 1. 2020 17:19
Možná by stálo za to vytvořit novou kategorii - něco jako "rychlovky z toho co máme doma"...
Tohle stejně jako Pucmelounovy "Naše oblíbené fazole" já ( a určitě nejsem sama) občas dělám v různých variacích ale nenapadlo by mne to sem dát jako recept....
Přitom je to rychlé, nutričně naprosto v pořádku a ještě při dobrém ochucení je to moc dobré
Minulý víkend mi zbyly přílohy - trocha rýže, trocha brambor, prskla jsem to na pánev s trochou oleje, lehce opekla, přidala kousky tuňáka ve vlastní šťávě, papriku na proužky, rajčatový protlak ( používám Mutti v tubě), dochutila solí a pepřem, na poslední minutu trochu hrášku z konzervy, na talíři posypala natí z cibulky a troškou nasekané chili papričky a bylo hotovo - cca 7 minut, jsem rychlejší než Jamie Oliver
Tohle stejně jako Pucmelounovy "Naše oblíbené fazole" já ( a určitě nejsem sama) občas dělám v různých variacích ale nenapadlo by mne to sem dát jako recept....
Přitom je to rychlé, nutričně naprosto v pořádku a ještě při dobrém ochucení je to moc dobré
Minulý víkend mi zbyly přílohy - trocha rýže, trocha brambor, prskla jsem to na pánev s trochou oleje, lehce opekla, přidala kousky tuňáka ve vlastní šťávě, papriku na proužky, rajčatový protlak ( používám Mutti v tubě), dochutila solí a pepřem, na poslední minutu trochu hrášku z konzervy, na talíři posypala natí z cibulky a troškou nasekané chili papričky a bylo hotovo - cca 7 minut, jsem rychlejší než Jamie Oliver
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 16 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 4 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 4 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 5 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 6 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 7 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 8 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali rychlé a snadné falešné donuty s polevou i zdobením, které chutnají úplně všem?
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recept na džuveč dzuvec s ryzi a tunakem
Suroviny: tuňák v konzervě, rýže, cibule, rajče, paprika čerstvá bílá, protlak rajčatový, hrášek, paprika sušená sladká, vývar, sůl, pepř
Džuveč s tuňákem podomácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1RPm
11 názorů