Okurky “námořník“
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 379 kJ / 2 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,90 g |
Tuky | 3,34 g |
Vláknina | 58,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,29 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 691,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nevím, proč se okurky jmenují - námořník – manželka tento recept donesla z práce od spolupracovnice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 7 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 8 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: přerostlé okurky přerostlé okurky recepty přerostlé okurky recept co z prerostlych okurek velké okurky okurky přerostlé velké okurky recepty recept na prerostle okurky namornik recept co s prerostlych okurek recepty na přerostlé okurky okurky recepty okurky recept co z velkých okurek recepty přerostlé okurky recepty z okurek okurky velké zavarovani prerostlych okurek recept na okurky recepty na okurky
Suroviny: okurka čerstvá, cibule, sůl, voda, ocet, cukr, kopr, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření kari
Okurky “námořník“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZ72
0 názorů