Nejlepší bramboráky jaké znám
Suroviny
Porce: 7 - 10 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 2 746 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 17,24 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramboráky jsem se snažila dělat tenké jako palačinky. Takže jsem do pánve nalila minimum těstíčka, aby byly bramboráky tenké a křupavé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 21:05
První bramborák, které se mi povedl.
20. 1. 2021 19:14
MilaH: Ano, je tam hladká mouka. Ale já bych se přimlouval spíš za strouhanku.
8. 1. 2021 09:44
MilaH: V pôvodne vloženom recepte to autorka napísané nemala, bola napísaná len múka, nie hladká múka, takže...rihana sa opýtala a bolo to doplnené. Netreba zbytočne komentovať ľudí, keď nevieme súvislosti, však?
8. 1. 2021 01:32
rihana: V receptu je napsana hladka mouka!
7. 1. 2021 15:47
PŘEJU PĚKNÝ DEN.
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
Dělám velmi podobné bramboráky, a protože jsme masoví, dávám tam jestě na drobno nakrájený zabíjačkový kabanos ( je ve střevě, nikoliv v papírových střevách) a tento nakrájený kabanos osmažím do lehce křupava. Může se dát i místo kabanosu pikantní špekáčkový kabanos.
BRAMBORÁCH DOSTANE LEHCE MASOVOU PŘÍCHUŤ A OSMAZENÉ KOSTEČKY TAM VÉVÉDÍ SVOJÍ CHUTÍ A TAKÉ KŘUPKAVOSTÍ.
,,toš tak,,
15. 10. 2020 08:53
Koubkova: děkuji za vyzkoušení a pochvalu že vám chutnalo
10. 10. 2020 13:26
Dnes k obědu ,jsou moc dobré
30. 9. 2020 20:49
hazel: děkuji za vyzkoušení jsem moc ráda že chutnali
30. 9. 2020 19:34
přesně tak
30. 9. 2020 16:21
Vcera jsem pekla po mnoha letech tyto bramboraky. Musim rici ,ze se me povedli a nase vnoucata ,kteri je jedli poprve si hned prali at je znovu upecu.. Dekuji za recepis.
26. 9. 2020 21:34
rihana: hned doplním, zapomněla jsem dopsat.
25. 9. 2020 14:38
Dělám je stejně, jen by mne zajímalo jakou dáváte mouku (není v surovinách). Někdo dává hrubou, někdo hladkou.
24. 9. 2020 14:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 51 minutami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 6 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 3 minutami
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 32 minutami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 1 hodinou
Zeleninový salát s Cottage
Denade uvařila před 1 hodinou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Cinderka uvařila před 2 hodinami
Frgálová buchta
Maxa75 uvařila před 2 hodinami
Plovdivské maso
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Afrika řezy
Kattyy uvařil před 3 hodinami
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké pomazánky máte nejraději? A všimli jste si, že ty česnekové mizí z podnosů během chvilky? Vybrali jsme ty nejlepší recepty
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Proč dávat mléko do bramboráků? Naše babičky nám dobře radily
Další recepty
Suroviny: brambory, vejce, česnek, mléko, mouka hladká, majoránka, sůl, pepř, kmín mletý, olej
Nejlepší bramboráky jaké znám
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmr9
13 názorů