Svíčková omáčka z tlakáče
Suroviny
Porce: 6 porci
Nutriční hodnoty
Energie | 11 318 kJ / 2 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,27 g |
Tuky | 186,48 g |
Vláknina | 43,24 g |
Cholesterol | 834 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2021 12:22
sabipupp: asi by bylo třeba opravit v postupu dobu vaření - píšeš "Necháváme dusit v tlakáči cca 90-120 minut." a to je opravdu moc. Ne každý čte všechny komentáře, aby se dozvěděl, že jsi maso dělala v hrnci
7. 1. 2021 11:50
bofinka: ano já ho dělala v hrnci, ale jak píše paní pod vámi, svíčkovou můžeme i péct. Je spoustu receptu a spoustu receptu je jiných. ❤️Já ráda tento recept
7. 1. 2021 11:47
hospodyne: Velice hezky jste to napsala, jinak já osobně svíčkovou miluji a čas ji ráda věnuji❤️.
5. 1. 2021 15:36
Jak jsem dobre pochopila, maso jsi pripravovala v normalnim kastrolu. Mne se totiz zda doba vareni v tlakovem hrnci prehnane dlouha . . . . .
5. 1. 2021 00:17
Já si myslím, že tento recept naopak může třeba mladou kuchařku inspirovat k vyzkoušení. A co je a není svíčková, o tom by se dalo nekonečně dlouho polemizovat. Viz jiné recepty na TOPkách. Od mletého masa po vepřové i drůbeží. A mezi námi, dusit nebo péci svíčkovou celé dopoledne si můžeme dovolit my, důchodkyně a kuchařky s odrostlými dětmi. Za mě
4. 1. 2021 23:00
mika59: Měla jsem krásnou fotku z minulého roku, bohužel jak jsem napsala název svíčková na smetaně nechtělo se to uložit, proto je to svíčková na smetaně z tlakáče, v receptu je proto napsáno že se může dělat v hrnci nebo tlakáči. Jen pro objasnění ❤️
4. 1. 2021 22:44
Mám ráda tlakáč a hodně používám. Jen svíčkovou bych tak neudělala. Prosím, berte to jako jen názor..a určitě ji nehaním, jen si myslím, že tohle jídlo si zaslouží tu péči a čas, si pohrát. Pokud to dělám takhle, je to alla svíčková na rychlo. Ale zase pro někoho proč né.? I já takhle improvizuji. ale není to svíčková...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Svíčková omáčka pro začátečníky: Vysvětlíme postup přípravy krok za krokem
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice, citron, smetana 33%, sůl
Svíčková omáčka z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvBy
7 názorů