Vláčná maková bábovka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 495 kJ / 3 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,53 g |
Tuky | 170,69 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 434,78 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2024 15:14
20. 3. 2024 13:51
12. 2. 2024 19:14
12. 2. 2024 19:06
Moc děkuji za foto . Ale ta povidla v receptu nemám.
12. 2. 2024 19:04
10. 1. 2024 14:41
10. 1. 2024 14:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vlastní občerstvení do letadla? Poradíme vám, co si s sebou můžete bez obav vzít na palubu
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, vejce, olej, mléko, prášek do pečiva, cukr vanilkový, kůra citronová, mák mletý
Vláčná maková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0N9
7 názorů