Kakaový tunel s krémem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 178 kJ / 4 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,29 g |
Tuky | 314,83 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 378,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to něco jako metr řez, jen trochu jiné těsto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2009 23:15
Mirčo, tak tvůj moučník vypadá moc hezky Tys to zdobila injekční stříkačkou?..tak to mne, jak jsem stará, nenapadlo a to jich několik doma mám a různých velikostí, donesl mi jich zásobu manžel, když pracoval v areálu nemocnice na vedlejšák ..na co ty všechno nepřijdešŠikulka
12. 8. 2009 23:03
Výbušnátaky jsem se "vyblbla".Zdobila jsem malou injekční stříkačkou a myslela jsem že s tím při každém plnění seknu.Ve finále po nakrájení vypadala mnohem lépe,ale bohužel nebyl čas na foto.Tak snad příště
12. 8. 2009 22:59
Majkotak posílám i fotečky abys viděla že jsem opravdu dělala,ale omlouvám se za kvalitu,neboť po dodělání jsem jí nechala ztuhnout v pracovní pozici s tím že jí pak přendám,nakrájím na podnos a dozdobím.Jenže po ztuhnutí to s ní vzalo takový fofr,a já byla ráda že jsem schovala alespoň kousek.No zkrátka všem moc chutnalo(vzala jsem jí na narozeninovou oslavu )a tudíž ti i za ty mlsaly posílám boďku,nechávám v oblíbených a brzy upeču znovu
12. 8. 2009 22:55
mirca75...velmi vtipne zdobenie povrchu
8. 8. 2009 08:05
Majkoneodolala jsem a hned včera ho udělala,ovšem jako negativ-světlé těsto,tmavý krém.Nahoru jsem nedávala polevu,ale potřela jsem a ozdobila zbytkem krému a místo rumu jsem do krému přidala medovinu s chutí hořké mandle(mísu jsem vylízala sama)Už se chladí a hned jak bude časík přidám i fotečky,jesti smím.No a boďka letí už teď
7. 8. 2009 20:17
Nevím odkud tento recept je nebo není, ale já ho mám z kuchařky a s trochu jiným krémem. Ale pravda je, že je to opravdu moc dobré !!!!
7. 8. 2009 17:31
Marto U, my všichni budeme rádi, když se klidně i přihlásíš a sem tam s náma něco uvaříš, popřípadě se s námi i zasměješ, jako u Jendových chlebůa jsme rádi, že se ti naše stránky líbí. Můžou být i tvoje, stačí se zaregistrovat Já jsem taky rodačka z Ostravy(mimochodem)
7. 8. 2009 15:25
Dobrý den, ráda pracuji s vašimi recepty, nejen vařím a peču. Tento zákusek je ze stránek www.poslirecept.cz a jmenuje se ZEBRA. Je s pudinkovým krémem a je opravdu VYNIKAJíCí. Doporučuji vyzkoušet. Jinak se mi opravdu líbil recept asi pana Jendy Chléb s horčicí. To němelo chybu. Vím že je to recese, ale zasmála jsem se. Už budu končit a těšit se na nové dobrůtky, DOUFÁM že nevadí, že jsem se ozvala, milé dámy a pánove - zkrátka VÝBORNI KUCHTICI Děkuji za vaše dobrůtky a těším se na další Srdečně zdraví Marta od Ostravy
7. 8. 2009 14:40
Je to krájené ze šikma, kdyby nebylo, asi by to nedrželo. A máte pravdu, je to něco jako metrový dort, ostatně, je to napsané v poznámkách
7. 8. 2009 14:27
Jani, asi máš pravdu..také koukám na ten poslení talíř nakrájených řezů dole a vypadá to zešikma, protože počet náplní se zmenšuje ..ikdyž u jednobarevného moučníku to jde krájet i podélně, naplnit, spojit a řezy nakrájet po kratší straně..jsou pak stejnomerně velké
7. 8. 2009 13:56
Jano, myslím, že je taky krájený zešikma, zkus si to představit, to jinak nejde. Śkoda, že to majka nevyfotila, to krájení
7. 8. 2009 13:28
Tak já to mám pod názvem "metrový dort" a jsem dělala ho mnohokrát a také ze dvou barev těsta. Pak šikmo krájela Tento je ale krájený podélně a plněný také. Vypadá moc dobře. Bodík.. bodík jsem tu už dala dřív
7. 8. 2009 12:53
Jo Jani máš pravdu taky jsem to dělala jmenovalo se to Metrová buchta ,tahle vypadá taky mnamozně obzvlášt pro ty ,kteří mají rádi kakaové
7. 8. 2009 12:50
Moc hezké a díky za připomenutí. Kdysi jsem to dělávala ze dvou barev do dvou srnčích hřbetů a taky to bylo hezké
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Kalendář vánočního pečení: Co si naplánovat na druhý adventní týden
Další recepty
Tématické fráze: metrová buchta metr dort dort injekční stříkačka metrový dort dort tunel kakaový krém metrový zákusek metr buchta zákusek tunel zákusek metr metr řezy metr dort recept dort stříkačka narozeninové dorty recepty moučník metr kakaovy zakusek kakaovy srnci hrbet metr řez recept na řezy tunel tunel buchta
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, cukr, prášek do pečiva, olej, kakao, mléko, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, rum, čokoláda na vaření, tuk 100%
Kakaový tunel s krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8nr
14 názorů