Nadýchané máslové briošky
Suroviny pro 8 kusů
8 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 22 995 kJ / 5 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,04 g |
Tuky | 262,02 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,62 g |
Sacharidy | 647,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je od francouzského pekaře, který provozuje pekárnu v řeckém Naxu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2023 15:57
Vypadají nádherně. Miluju sladké kynuté těsto bez náplně. Tohle musím brzy vyzkoušet.
14. 2. 2022 14:40
magdalenka: Přesně tak, do těsta jen bílky. Proužky dělám cca 8 cm. Můžete je udělat i větší a budete mít briosky větší, nebo naopak menší.
6. 2. 2022 19:21
Do cesta dáme iba bielky, žľtky použijeme na potrenie venčekov pred pečením? Aké dlhé sú asi tie nakrájané prúžky? Ďakujem za odpoveď.
6. 2. 2022 09:58
pěkný recept i foto
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 30 minutami
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 42 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 47 minutami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 55 minutami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 2 hodinami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 3 hodinami
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 5 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na kynuté těsto? S našimi radami a tipy zvládnete hravě buchty i vánočku nebo mazanec
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: vejce, voda, mléko, olej, sůl, cukr, droždí čerstvé, mouka hladká, máslo
Nadýchané máslové briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j7mP
4 názory