Úžasný segedínský guláš
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 17 582 kJ / 4 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 339,52 g |
Tuky | 291,34 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 12,81 g |
Sacharidy | 47,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na druhý den je guláš ještě lepší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2023 12:05
Dělám téměř stejně, jen místo gulášového koření dobrou papriku a místo bujónu vývar. Přidala jsem s dovolením foto.
4. 5. 2022 20:02
No je fakt,že jsou tu recepty na segedínský guláš o mnoho úžasnější než je tento i ta fotka nic moc!!
4. 5. 2022 17:27
Prečo je tento segedín úžasný? Pre množstvo gulášového korenia a bujón?
4. 5. 2022 17:15
autorka si evidentně nepřečetla průvodce přidávání receptu Ani fotka pokrmu ani recept sám úžasně nevypadají.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Čím dochutit segedínský guláš. Které koření by v něm nemělo chybět?
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: maso vepřové, cibule, sádlo, koření gulášové, bujón, sůl, zelí kysané, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, mouka hladká
Úžasný segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zq5E
4 názory