Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 689 kJ / 3 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,05 g |
Tuky | 53,72 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 8,58 g |
Sacharidy | 660,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
z Prostřeno
Recept byl původně napsaný na kachní prsa, ale soutěžící je nesehnal, tak použil stehna a vůbec to nebylo na škodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2022 08:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 23 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 13 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velmi sváteční a sytá polévka kaldoun dá poměrně dost práce, ale její přípravu si můžeme rozložit na dva dny
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Jaké knedlíky patří do české kuchyně. Jaká je jejich základní příprava
Další recepty
Suroviny: prsa kachní, pivo černé, koření, sůl, pepř, mouka polohrubá, petrželka, rohlík, vejce, majoránka, sůl, pepř, zelí hlávkové, mouka polohrubá, ocet, cukr, kmín celý, sůl, pepř
Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ErNm
1 názor