Fazolková polévka se zastřeným vejcem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 259 kJ / 1 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,21 g |
Tuky | 126,35 g |
Vláknina | 29,70 g |
Cholesterol | 372 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 143,14 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2023 11:13
Merylas (moderátorka): Děkuji
29. 7. 2023 11:09
Včera jsem připravovala polévku téměř stejně. Fazolky jsem použila čerstvé ze zahrádky, úplně nakonec jsem do polévky taky přidala trochu kopru, udělá dobrou chuť. Vajíčka jsem měla vařená. Dala jsem méně smetany a použila jsem 12%. Ale to už je na každém, jak si dané jídlo přizpůsobí. Mám ráda tento typ polévek.
12. 6. 2022 07:53
Marie Svarcova: Moc děkuji, také ji máme moc rádi
12. 6. 2022 07:48
to je oblíbená polévka mé nejmladší dcery máš ji parádní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 2 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 3 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 4 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: fazolky zelené, brambory, sůl, pepř, mléko, smetana 33%, máslo, mouka hladká, bujón zeleninový, cukr, ocet, kopr, vejce
Fazolková polévka se zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68oRN
4 názory