Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
I lidé se zdravotními potížemi si mohou dopřát lahodný zákusek. Rebarboru mnozí mylně považují za ovoce (pravděpodobně kvůli její lehce nasládlé a ovocné chuti), jedná se však o zeleninu. Pro nás je ale především vynikající náplní sladkých pochoutek.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 266 kJ / 1 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,33 g |
Tuky | 101,61 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 234 mg |
Sůl | 0,79 g |
Sacharidy | 214,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se receptem od Maris, který jsem si předělala do bezlepkové podoby;
www.toprecepty.cz/recept/1682-rebarborovy-kolac/
Věděli jste, že rebarbora je původem z Tibetu? Že se tam pěstovala už před 3000 lety?
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 24 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 42 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Ne každý holduje rybí polévce. Jenže jaké máme možnosti bezmasé štědrovečerní polévky? Rozhodně je z čeho vybírat
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Suroviny: mouka bezlepková, cukr krupice, vejce, máslo, prášek do pečiva, jogurt bílý, extrakt vanilkový, citron, citron, rebarbora, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, sůl, extrakt vanilkový, tuk
Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRZp
0 názorů