Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku
Pomalu pečeným kolenem můžeme pohostit nejen na letním venkovním posezení, ale také třeba na Silvestra. Koleno nejprve namarinujeme, necháme odležet a pak pomalu pečeme. Skvěle chutná s čerstvým chlebem a zeleninou.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na přípravu budeme potřebovat marinovací stříkačku s jehlou.
Dělávám léta a vždy se koleno rozpadá a chutná tak akorát s chlebem, křenem, feferonkami, cibulkami,případně okurkami a hořčicí nebo kysaným zelím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2022 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 32 minutami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 4 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 4 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 4 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 5 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 5 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 6 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Suroviny: koleno vepřové uzené, sůl, česnek sušený, paprika sušená uzená, pepř mletý, voda, hořčice dijonská, olej
Pomalu pečené uzené koleno po Hradecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxxoG
1 názor