Bulharské zelí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z kalendára a robím ho už roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2011 08:40
22. 10. 2010 10:51
22. 10. 2010 10:50
22. 10. 2010 09:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 13 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 19 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 19 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 21 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Masové kuličky v rýži
Pochobradska uvařila před 42 minutami
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 9 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 9 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 10 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 10 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 10 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 11 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 12 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bulharské recepty bulharské potraviny bulharská kuchyně recepty bulharské sváteční jídlo bulharská kuchyně bulharské recepty z mletého masa recepty bulharské kuchyně bulharské maso hlavkove zeli s masem bulharska kuchařka nakladene zelí bulharská kuchyně kysané zelí bulharské maso v zelí bulharské vepřové maso v zelí bulharské zelí s masem vareni hlavkove zeli s masem bulharské-recepty dušené zelí po bulharsku bulhaské zelí recepty bulharske veprove se zelím
Suroviny: maso vepřové, cibule, česnek, mrkev, rajče, paprika čerstvá zelená, zelí hlávkové, sůl, pepř, paprika sušená sladká, kečup sladký, ocet, smetana kysaná, mouka hladká
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
4 názory