Pikantní vepřové maso z kýty
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 550 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,74 g |
Tuky | 38,03 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 44,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2023 12:24
27. 7. 2023 08:58
16. 3. 2023 21:50
16. 3. 2023 18:24
5. 3. 2023 14:22
5. 3. 2023 10:22
4. 3. 2023 22:49
4. 3. 2023 17:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 17 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 6 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 6 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 6 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 7 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 7 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 7 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 9 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Jak udělat nejlepší bramborák. Oblíbené bramborové placky s vůní česneku a majoránky
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, žampióny, cibule, česnek, moravanka, hořčice dijonská, sádlo, majonéza, omáčka sojová, pyré rajčatové, vývar masový, sůl, pepř
Pikantní vepřové maso z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADnwj
8 názorů