Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře podle uzenáře

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie322 kJ /
77 kcal
Bílkoviny0,20 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Řízky okořeníme a zprudka opečeme na rozehřátém sádle. Krok 2: Podlijeme vínem, okmínujeme a dáme péci do trouby. Krok 3: Když je maso téměř hotové, přidáme nařezané špekáčky a dopečeme. Krok 4: Je-li třeba, podléváme během pečení vodou.

Zveřejněno 27. 8. 2009

Poznámka autorky maris

Na každý talíř dáme plátek masa a opečený špekáček. Podáváme s dušeným zelím a bramborovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře podle uzenáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQqB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře podle uzenáře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQqB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

tak to vypadá super;-)

Nádherné obrázky v náhodných rec. a ejhle ony od Maris, ještě jsem nedala bodík:-O a ono je to kuřecí:-O:-O:-O, tak to hned napravuji:yes:

krásný recept, fotka 1*;-)

okrem toho ze je to zaujimava kombinacia.....maris ako vzdy kraaasna fotka

Tématické fráze:
nakládání kuřat na uzení, nakládání kuřete na uzení, jak udit kuře, uzení kuřete, uzení kuřat, udíme kuře, recepty na uzení kuřat, nakladaní kuřat, nakládání kuřete, nakládání a uzení kuřat, recepty pro uzenáře, jak se udí kuře, nakládání kuřecího masa na uzení, nakládání kuře na uzení, jak nakladat kure na uzeni, nakládání a uzení kuřete, jak vykostit kuře na rizky, jak narezat spekacek na opeceni, uzeni do kuřete, nakládání a uzení z kuřete

Suroviny:
kuřecí stehenní řízky, špekáček, sádlo, víno bílé, koření na kuře, kmín celý, sůl

Přidat fotografie receptu