Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka
Klasické vepřo-zelo je zde vylepšeno masem ve slaninovém kabátku, zelí ozvláštněno mrkví a vše zasypáno zkaramelizovanou cibulkou s příchutí balzamica. Stačí jen zasednout ke stolu a pochutnat si.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 241 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,39 g |
Tuky | 117,57 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 396 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 54,08 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 6. 2023 20:50
3. 6. 2023 19:49
3. 6. 2023 15:27
3. 6. 2023 15:25
3. 6. 2023 08:11
2. 6. 2023 21:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček uzený, slanina uzená, zelí hlávkové, brambory, cibule, česnek, cukr třtinový, ocet balsamiko, pepř červený, šťáva citronová, sádlo, máslo, sůl, pepř mletý, karotka, petrželka
Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8AK
6 názorů