Angreštové nanuky
Horké léto a ovocné mražené dobroty jdou perfektně k sobě. Pokud vám právě dozrává angrešt, zkuste připravit jednoduché domácí nanuky. Vodovou variantu zaměňte za smetanovou verzi, zapněte mrazák na frost a za chvíli můžete mlsat.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 235,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Někdy je lepší přidat více cukru, angrešt bývá často kyselý. Čím více přidáte cukru, tím déle to bude mrznout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 07:17
8. 7. 2023 14:21
zuzi777a (moderátorka): Hlavně ten cukr jinak to bude opravdu hodně kyselé.🙂🙂
8. 7. 2023 13:18
Angrešt mi právě dozrává, zkusím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 3 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 9 minutami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 26 minutami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 9 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 9 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 15 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 16 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 17 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Další recepty
Suroviny: angrešt, cukr, smetana ke šlehání, mléko, cukr vanilkový
Angreštové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZyL
3 názory