Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 238,43 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Mňamka
Přidáno před 6 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 7 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 12 minutami
American pancakes
mibrix uvařila před 39 minutami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 54 minutami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Další recepty
Suroviny: voda, libeček, bobkový list, tymián, jalovec, víno bílé, stehno králičí, cibule, česnek, olej řepkový, máslo, sůl, pepř mletý, tymián, vývar masový, mouka hladká, smetana 33%, houby, rohlík, mléko, sůl, petrželka, vejce, máslo
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
0 názorů