Králík na víně se smetanou a játry
Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je vhodná také smetanová omáčka a jako zpestření také restovaná játra na másle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 604 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
Tuky | 124,37 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 26,26 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2023 13:25
Marie Svarcova: Maruško moc děkuji. Když mám dostatek domácích králíků snažím se je dělat na různé způsoby, aby se nám nepřejedly.
22. 9. 2023 09:07
obdivuji ty tvé recepty na králíky 100 x jinak a vždy dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 16 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 5 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 8 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 9 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 10 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Suroviny: králík, sůl, pepř mletý, slanina, máslo, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, víno bílé, mouka hladká, smetana, hořčice plnotučná, játra králičí, máslo, sůl, pepř mletý
Králík na víně se smetanou a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwjg
2 názory