Jednohubky s pomazánkou z drcené tresky
Jednohubky pikantní chuti jsou vždy vítaným pohoštěním na všech oslavách a párty. Spojení slané ryby s citronem je dokonalé. A v neposlední řadě atraktivní barva jednohubek láká k jejich ochutnání.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 870 kJ / 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,18 g |
Tuky | 37,43 g |
Vláknina | 3,23 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 853 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 43,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Z jedné dávky bude 12-15 koleček.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 9. 2023 15:02
26. 9. 2023 14:38
26. 9. 2023 14:29
26. 9. 2023 13:47
25. 9. 2023 22:10
25. 9. 2023 22:05
25. 9. 2023 22:00
25. 9. 2023 21:53
Tak je to ono?? 🤔
25. 9. 2023 21:49
25. 9. 2023 21:35
24. 9. 2023 21:04
24. 9. 2023 20:44
24. 9. 2023 16:12
24. 9. 2023 15:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 58 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 3 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak krásně ozdobit chlebíčky a jednohubky? Máme pro vás inspiraci a tipy, jak a čím zkrášlit slavnostní tabuli
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: treska, máslo, vejce, šťáva citronová, cukr, pepř mletý, majonéza, olivy černé, petrželka zelená, rohlík
Jednohubky s pomazánkou z drcené tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8x3
14 názorů