Pikantní hovězí krk jalapeňos
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,63 g |
Tuky | 182,83 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 92,52 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2023 08:52
28. 9. 2023 07:52
27. 9. 2023 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 9 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, sádlo, paprička jalapeňos, česnek, kapie, mrkev, pórek, celer, víno, vývar masový, protlak, hořčice, škrob kukuřičný, voda, sůl, pepř mletý, kmín celý
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
3 názory