Batátová polévka s paprikou
Zeleninové polévky lze připravit z různých druhů zeleniny, můžete vyzkoušet i batátovou. Batáty vzhledem i chutí připomínají brambory, jsou ale výživnější a lépe zasytí. Místo bujónu můžete do polévky použít osolený domácí zeleninový vývar, při jeho přípravě se zelenina využije beze zbytku.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 999 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 32,57 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 35,29 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 9 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 12 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 13 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 52 minutami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 1 hodinou
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 1 hodinou
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 4 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 6 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 6 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak dlouho se vaří batáty. V kuchyni je připravujeme podobně jako brambory, můžeme je vařit, péct a zapékat
Další recepty
Suroviny: batáty, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bujón zeleninový, olej olivový, voda, pepř cayenský, smetana zakysaná
Batátová polévka s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Mzj
0 názorů