Vepřové srdce na smetaně s hrnkovým knedlíkem
Vepřové srdce se tradičně podává s jemnou smetanovou omáčkou. Srdce nejprve povaříme i s kořením, vývar poté použijeme na přípravu omáčky. Podávat můžeme s jednoduchými hrnkovými knedlíky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 750 kJ / 2 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,85 g |
Tuky | 131,86 g |
Vláknina | 20,20 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 6,43 g |
Sacharidy | 271,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2024 23:03
28. 1. 2024 21:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 8 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Suroviny: srdce vepřové, smetana 33%, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, cibule, sůl, pepř mletý, mouka hladká, máslo, mouka hrubá, mléko, vejce, sůl, rohlík, petrželka, olej
Vepřové srdce na smetaně s hrnkovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0WR
2 názory