Provensálské brambory
Zapečené provensálské brambory s cuketou podáváme jako lehké bezmasé jídlo. Provensálské koření je nejznámější francouzská bylinková směs s levandulí a spoustou dalších ingrediencí. Každý, kdo používá ve své kuchyni provensálské koření, je opravdovým gurmánem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 020 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 51,06 g |
Vláknina | 12,44 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 77,60 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 1. 2024 17:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 1 hodinou
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 15 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 54 minutami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 11 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 11 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 11 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 12 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 12 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, máslo, česnek, koření provensálské, cuketa, rajče, smetana, vejce, parmazán
Provensálské brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR0wR
1 názor