Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Se zapečenými bramborami snad nikdy nešlápnete vedle. Tenké plátky brambor jsou proloženy mletým masem, slaninou, vajíčkem a cibulí. Na závěr pečení pak nahoru brambor dejte ještě plísňový sýr, skvěle doplní chuť celého pokrmu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 459 kJ / 2 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,66 g |
Tuky | 211,85 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 1,89 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,86 g |
Sacharidy | 70,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čerpala jsem z kuchyně Lidlu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2024 21:29
12. 3. 2024 20:21
11. 3. 2024 17:22
11. 3. 2024 08:38
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Caesar salát wrap
Přidáno před 2 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 16 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 17 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno 2. 5. 2024 08:28
Právě bylo uvařeno:
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 12 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 14 minutami
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 1 hodinou
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 12 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 12 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 12 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Krásné a lahodné pralinky jako jedlý dárek: S námi je zvládne i naprostý začátečník
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Další recepty
Suroviny: brambory, maso mleté, slanina anglická, vejce, vejce, sýr brie, cibule, sůl, pepř mletý, smetana, tuk
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmJL
4 názory