Malé rychlé pohoštění s lososovou pěnou
Návštěva je již za dveřmi a vy přemýšlíte, co rychle připravit na pohoštění? Na čerstvý plátek pečiva naneste losovou pěnu a dozdobte zeleninou a bylinkami. Nezapomeňte na plátek citronu, šťáva z něj skvěle doplní slanou chuť lososové pěny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
6-8 kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 848 kJ / 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,00 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 74 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pěna lze také udělat domácí z rozmixovaných plátků uzeného lososa, ke kterým přidáme maličko cibule, čerstvý sýr (Lučina nebo farmářský), špetku uzené papriky a 1-2 lžície šlehačky, vše ušleháme do husté pěny. Dle chuti dosolíme, ale pozor losos je slaný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 13 minutami
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 45 minutami
Kureci ragu s cizrnou
Aylanii uvařila před 46 minutami
Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
Januli-holky uvařila před 53 minutami
Putimské vepřové nudličky
romanka1009 uvařila před 1 hodinou
Kaše z ovesných vloček
Klara17 uvařila před 2 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
zacekz uvařil před 2 hodinami
Segedínský guláš
Eva z HK uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Další recepty
Suroviny: losos, citron, petrželka hladkolistá, kapie červená
Malé rychlé pohoštění s lososovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xLmx
0 názorů