Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 33 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 26 minutami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 27 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 13 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 13 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, žloutek, vejce, cukr krupice, tuk, mléko, kvasnice, vejce
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
0 názorů