Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dalamánkové bagety

Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší, kávový podtón a je nepatrně poznat i na chuti. Celkově jsou bagety hodně kypré, voňavé a moc dobré.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 205 min Doba tepelné úpravy: 25 min

230 min (205 min příprava + 25 min tepelná úprava)

21. 5. 2024 11:25

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Nutriční hodnoty

Energie11 922 kJ / 2 849 kcal
Bílkoviny62,55 g
Tuky63,54 g
Vláknina36,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy488,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

22. 5. 2024 10:11

Marie Svarcova: díky <3 Meltu, jako tekutinu na zadělání těsta, používám velmi ráda. Pečivo ochutí i provoní, a navíc je s ní příjemně tmavé :yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 5. 2024 06:42

:-)<3:yes::yes: Recept se mi moc líbí a bagety vypadají skvěle, dovedu si i tu chuť představit.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: melta, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, melta, olej, sůl, kmín drcený, brambory, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Dalamánkové bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wprlX

Naposledy jste si prohlédli