Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 246 kJ / 4 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,90 g |
Tuky | 412,33 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 937 mg |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 145,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Klasický piškótový korpus:
Bielka s cukrom vyšľaháme na hustý sneh. Potom nasypeme múku, žĺtka premiešané s vodou, suchú kávu a zľahka premiešame. Krok 2: Cesto vylejeme na menší plech a upečieme. Krok 3: Krém:
Gaštanové pyré vyšľaháme s mascarpone a cukrom. Cukor dáme podľa chuti, ale lepšie je to sladšie. Môžeme cvrknúť trocha rumu. Krok 4: Vyšľaháme šľahačku. 1/3 zamiešame ručne do gaštanového krému. Krok 5: Na korpus dáme gaštanový krém, na to vyšľahanú šľahačku a navrch ozdobíme grankom alebo čokoládou.
Bielka s cukrom vyšľaháme na hustý sneh. Potom nasypeme múku, žĺtka premiešané s vodou, suchú kávu a zľahka premiešame. Krok 2: Cesto vylejeme na menší plech a upečieme. Krok 3: Krém:
Gaštanové pyré vyšľaháme s mascarpone a cukrom. Cukor dáme podľa chuti, ale lepšie je to sladšie. Môžeme cvrknúť trocha rumu. Krok 4: Vyšľaháme šľahačku. 1/3 zamiešame ručne do gaštanového krému. Krok 5: Na korpus dáme gaštanový krém, na to vyšľahanú šľahačku a navrch ozdobíme grankom alebo čokoládou.
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanový zákusek se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvY3
Moje poznámka
Kaštanový zákusek se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xvY3
Nejnovější recepty
Lososová pomazánka mezi krekry
Přidáno před 10 hodinami
Smažený kapr se zlatými šupinami
Přidáno před 23 hodinami
Kapří podkůvky s mandlovou krustou
Přidáno před 23 hodinami
Kapr na cibuli a česneku
Přidáno 25. 11. 2024 18:11
Parmazánové košíčky
Přidáno 25. 11. 2024 18:00
Rybičky z lineckého mandlového těsta
Přidáno 25. 11. 2024 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
VIDEO: Dubajská čokoláda podle tohoto receptu voní pistáciemi a její přípravu zvládne podle návodu každý
Retro okénko: Univerzální omáčka UHO bývala klasika školních jídelen. Díky snadným trikům bude chutnat božsky
Black Friday Toprecepty.cz a Apetit: Nakupte kuchařky s až 50% slevou a připravte tak sobě i ostatním krásné Vánoce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lelilie před 6 minutami
Domácí krtkův dort
Jaanis před 3 hodinami
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Wanilor před 4 hodinami
Kuřecí čína
Jandice před 5 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Tereziena před 7 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Lennulinka před 7 hodinami
Koprová omáčka
lunav1 před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
ZuzaPar před 12 hodinami
Hovězí roštěná
Elivet před 22 hodinami
Knedlík s vajíčkem
Orisek před 22 hodinami
Tématické fráze:
kastanovy krem,
pečené kaštany recept,
kastanove pyre,
zákusek z ledových kaštanů,
zákusek se šlehačkou,
kaštanový krém recept,
maďarské zákusky,
zakusky se šlehačkou,
kaštanový dort,
kaštanový zákusek,
zákusek z kaštanu,
kaštanový krém recepty,
recept na pečené kaštany,
kastanovy zakusek se šlehačkou,
krém z kaštanového pyré,
recept pečené kaštany,
gastanove pyre,
krém z ledových kaštanů,
kaštanové zákusky,
kaštanové pyré recept
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
cukr krystal,
voda,
káva mletá,
pyré kaštanové,
šlehačka,
mascarpone,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (32)