Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Szegedinský guláš

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Středně náročný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 318 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny218,96 g
Tuky59,84 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 631 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy22,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na kostky, na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku, přidáme maso, 2 lžíce mleté papriky a orestujeme. Krok 2: Poté podlijeme sklenkou vody a dusíme, až je maso skoro hotové. Krok 3: Přidáme překrájené kysané zelí včetně jeho láku, nové koření, bobkový list, sůl a dusíme cca 30 minut. Krok 4: Ve 2 dcl mléka rozmícháme lžíci hladké mouky, a ještě lehce povaříme. Krok 5: Na konec vmícháme zakysanou smetanu a podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 24. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Szegedinský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91Q3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Szegedinský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91Q3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Naposledy jsme jedli segedinsky gulas pri navsteve Cech. Dnes jsem ho zkusila uvarit podle tohoto recepicu a byl vynikajici. Dobre napsany recepis. Urcite ho budu varit znovu.

<3

;-);-);-)

No, tohle se "u nás" jmenuje Segedínský guláš, asi by mi bylo hloupé vydávat ho za svůj recept:-(:-((

Otto:-)segedínek je super klasika a za ní i vábivé fotečky posílám další boďku;-).

Tématické fráze:
segedinský guláš originální recepty, babicovy dobroty vepřový gulaš, dobroty od otty, dobroty z vepřového masa, dobrota z vepřového masa, babicovy dobroty, recepty na dobroty z vepřového masa, vareni segedinsky gulas colombo 65, segedínska dobrota, babicovy dobroty segedinský guláš, vepřová dobrota, dobrota, vepřové dobroty, kýta kýta a segoš, maso a jeho dobroty, segedinský králík, top recepty dobroty z remosce, maso na segos, velikonoční slané dobroty, dobroty

Suroviny:
maso vepřové, zelí kysané, cibule, smetana kysaná, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, sůl, mouka hladká, mléko

Přidat fotografie receptu