Jahodový dort s cappuccinem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 431 kJ / 3 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,75 g |
Tuky | 147,96 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 607 mg |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 515,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
zdroj: Inspiraci dortu jsem získala z časopisu Katka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2009 21:05
Ano, chápete. Předem uvaříme "želatinu" a pak přidáme jahody. Podle toho jak jsou velké, já jsem je ještě půlila. Hmota před nalitím na korpus nemusí být úplně vychladlá. Stačí ji na chvilku odstavit z plotny.
19. 11. 2009 20:57
Jahody dáme do vařící kompotové šťávy celé? Do kompotové šťávy přidáme solamyl, cukr, skořici a strouhanou citrónovou kůru. Přivedeme k varu a pak přidáme celé jahody? A šťávu s jahodami ještě chvili vaříme. Chápu to dobře? V popisu je to napsané trochu nesrozumitelně. A náplň nalijeme na korpus ještě horký? Děkuji autorce za upřesnění.
19. 11. 2009 19:22
chválím
19. 11. 2009 19:18
To nemá chybu.
19. 11. 2009 18:01
Uff, proč mi to děláte?
19. 11. 2009 17:54
Simčo nádhera
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 30 minutami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 2 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Chcete vonět jako smažené kuře? KFC představuje svůj parfém, který má nabudit chuť na jejich výrobky
Další recepty
Tématické fráze: dort hello kitty fotogalerie zelatina ze solamylu bezinkový kompot želatina ze solamilu marcipánový dort hello kitty moucniky z tvarohu z časopisu katka fotogalerie dortu s jahodami želatinovy dorty fotogalerie jahodovy kompot dort dort z kompotových jahod kakaový dort s jahodami pečeme z jahod pečeme s jahod dorty s jahodami kompotovej dort jemná želatina na dort pečeme z kompotových jahod instantní mléko vana capa želatina na potření jahod na dortu časopis dorty
Suroviny: vejce, cukr, cukr vanilkový, olej, mouka hladká, mouka hrubá, solamyl, prášek do pečiva, kakao, likér, mléko, kompot jahodový, solamyl, cukr, skořice, kůra citronová, tvaroh, cukr, cukr vanilkový, želatina, smetana ke šlehání, cappuccino, kakao, likér, rum
Jahodový dort s cappuccinem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWlW
6 názorů