Bohdalovský závitek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2010 02:04
Pardon za Cestinu jen uz sem nebyl doma dlouho
14. 10. 2010 02:03
Klobasky se zelim ...mmmmm ...hmm ...to nikdy neurazi. A zvlast kdyz je to zabalene pjekne do stavnatouckyho masicka
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry
pardon lidicky je to basta a samo v krajich nekrajich se to dela trosku jinak steckou jezdete ochutnavat a ne jenom do vedlejsi vesnice.... s mlsnym jazykem Jerry
23. 11. 2009 17:04
Sodovka, díky!! Dlouho jsem tě neviděla. Já bych vlastně taky volila vepřové, ale, jak píšu v receptu, dělal to zeď v restauraci a měl s tím obrovský úspěch. Tam se hodně improvizuje a je z čeho Zákazníci ho ohodnotili i nějakým tím úplatkem On pekl v troubě, protže jich dělal hodně, já dusila na sporáku. No a i já byla pochválená
23. 11. 2009 16:49
Podobné závitky s kysaným zelím a klobáskou dělám z vepřového masa. Musím říct, že jsou fantastické. Jani, příště vyzkouším tvé závitky z hovězího masa. Zelí do závitků nezahušťuji. Jenom ho vyždímám a chvíli orestuji na uzené slanince a osmažené cibulce. Pak ochutím Podravkou a cukrem. Osmažená cibulka na uzené slanince dává zelíčku znamenitou chuť. Posílám bodíka
23. 11. 2009 13:44
Mňam
23. 11. 2009 13:42
...závitky vypadají fakt moc jedle...určitě vyzkouším...
23. 11. 2009 13:41
Vypadá skvostně
23. 11. 2009 13:40
Jani, paráda...
23. 11. 2009 13:39
máš to hezké
23. 11. 2009 13:38
Takže uvařeno, snězeno Přidávám vlastní fotky a dobrou zkušenost, že tento závitek je téměř lepší, než španělský ptáček.
22. 11. 2009 21:41
Já to zítra určitě vyzkouším a přidám fotky, pokud to nějak nezmastím, i to se může stát. Jirka to fotil mobilem a třebaže udělal víc fotek, nemohl hostovi závitek rozkrojit, že jo. Ale ten recept se mi moc líbí. V hovězím zelí, to může být docela zajímavé.
22. 11. 2009 21:32
Jani, to je fakt bezvadný, takový jako jinačí "španělák". Já chci zrovna tento týden dělat nějakou omáčku, tak to možná bude právě tahleDávám klukům i tobě boda, ale můžu jen jednoho dohromady
22. 11. 2009 20:29
Som presvedčená, že je to veľmi chutné. Mám príbuznú, profesionálnu kuchárku a u tej som niečo takéto jedla, (teda, ak ma pamäť neklame) ale z bravčového - vepřového mäsa. +
22. 11. 2009 16:36
Tak to bude dobrůtečka... Určitě zkusím .
22. 11. 2009 14:14
super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 6 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 33 sekundami
Pastýřská pomazánka se smetanou
tara23 uvařila před 9 minutami
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 3 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 4 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 5 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: závitky z hovězího masa hovezi zavitek hovězí závitky se zelím závitek bohdalovsky veprovy zavitek hovězí závitek se zelím hovězí závitky recept hovězí závitky závitek z hovězího masa bohdalsky zavitek kuřecí závitek podle bohdalové jidáše /jiřina bohdalová/ bohdslovsky zavitek závitky jiřiny bohdalové zelný závitek závitek recept závitky podle jiřiny bohdalové kuřecí závitky podle bohdalové zavitky podle bohdalové vepřový závitek bohdalovský
Suroviny: maso hovězí, hořčice, zelí kysané, brambory, okurky sterilované, slanina, klobása pikantní, kapie červená, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř, česnek
Bohdalovský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAlO
15 názorů