Zelnoráčky :-)
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Energie | 1 503 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,85 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 5,66 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 32,99 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2009 07:38
+8
28. 11. 2009 08:56
Zeli je dobre, bramborak taky, tak co dodat? bodika7
27. 11. 2009 21:55
díky holky - jinak ta soda se tam dává, aby placičky trošku ,,vyskočily" a byly křehčí, četla jsem to v nějakém časopise a funguje to
27. 11. 2009 21:35
dávám bodík, recept znám, dělám.
27. 11. 2009 20:49
27. 11. 2009 20:46
Také dělám, ikdyž zatím jen z hladké mouky a bez kypř. prášku nebo sody. +5.
27. 11. 2009 19:56
podobně dělám,ale bez sody
27. 11. 2009 18:36
27. 11. 2009 18:24
Ja bežne robím, ale bez tej sódy alebo pr. do pečiva. Kto má rád bramboráky a kysané zelí, ocení...ja oceňujem +!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 7 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: zelové šátečky bramborák zelový zelová polévka celozrnné zelaky zelové bramboráky zelové placky pečené v troubě bramborak s panenkou bramborák nahrubo,kysané zelí rychla zelová polevka
Suroviny: zelí kysané, brambory, vejce, česnek, mouka celozrnná, mléko, majoránka, sůl, pepř, kypřící prášek, olej
Zelnoráčky :-)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XGN
9 názorů