Hovězí pečeně po italsku
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 430 kJ / 2 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,41 g |
Tuky | 141,78 g |
Vláknina | 19,12 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 716 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 95,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit.
A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2009 16:07
Je ale fakt, že v Americku mně stál 19.99 dolaru, tedy dvě hodiny práce.
18. 12. 2009 16:07
18. 12. 2009 16:04
18. 12. 2009 15:52
18. 12. 2009 15:41
18. 12. 2009 15:35
18. 12. 2009 13:19
18. 12. 2009 11:22
18. 12. 2009 08:56
18. 12. 2009 08:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 13 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 28 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hovězí krkovice hovězí pečeně hovězí pečeně recept myslivecká hovězí pečeně vepřová pečeně po italsku italská pečeně hovězí pečeně recepty hovězí krkovice recepty pečeně po italsku klasická hovězí pečeně hovězí pečeně vcelku pečené hovězí přední recepty hovězí krkovice recept pomalý hrnec kenwood cp 658 recepty hovezi krkovička recepty pro pomaly hrnec pomalý hrnec kenwod recepty recepty hovězí pečeně recepty pomalé vaření pečené hovězí na česneku
Suroviny: olej, rajče, brambory typ a, cibule, krkovice vepřová, česnek, pepř, žampióny,
Hovězí pečeně po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1kM
40 názorů