Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 20 002 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,98 g |
Tuky | 175,67 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 674,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2023 15:05
Výborný a snadný recept moc doporučuji.
9. 8. 2013 12:24
Super, vyzkouším právě teď. :) Jen to zelí dělám 20 - 35 minut, a strouhám do něj pak půl jablka a malou bramboru, tím se krásně zahustí, jablíčkem nasládne a jinak brambora není vůbec cítit. :)
10. 1. 2011 16:12
Maris díkyzelí jsem vařila až změklo...a že bylo kašovité a nevzhledné nám nevadí,hlavně že nám moc chutnalo
10. 1. 2011 11:02
Evi asi se Ti chybička vloudila, máš úplně stejnou fotku u Domácí kachny na divoko
10. 1. 2011 10:48
Souhlasím s Lucií (neregi). Zelí vařené podle tohoto postupu a takto zahuštěné musí být kašovité a barevně nevzhledné. Jinak je to super jídlo. Máme rádi. Bodík 11 .
10. 1. 2011 10:19
Kupuju červené sterilované zelí různých značek, a mám vyzkoušené, že stačí dusit dvacet minut... a to bohatě. Po hodině dušení musí být v bezvědomí a má hnusnou barvu. Pak mi přijde velká škoda zahušťovat zelí amerikou, vypadá dost kašovitě.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.
Jako inspirace na jídlo super, kuře a červené zelí a bramborový knedlík je moc fajn, jen tato konkrétní příprava je ehmmm zvláštní.
10. 1. 2011 01:09
Vařím z hlávkového zelí,dnes jsem vyzkoušela ze sterilovaného,bylopřidala jsem foto a+10
19. 1. 2010 17:33
Mňam.
19. 1. 2010 11:27
Lákavé7.bodík
19. 1. 2010 00:27
Vítam vás .Musím vyskoušet
18. 1. 2010 23:41
Vítám na Topkách, ať se vám tady Honzo a Blanko líbí a na úvod máte oba ode mne plus
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 16 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 18 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 1 hodinou
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 5 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 9 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 9 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 9 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuře s červeným zelím kuře k červenému zelí kuře na červeném zelí kuře s knedlíkem pečené kuře s knedlíkem a se zelím kure ala kachna s cervenym zelim pečené kuře s červenym zelím pečené kuře se zelím a knedlíkem kuře červené zelí kuře s červeným zelí recept kuře s červeným zelí kinuté knedliky pecene kure s bramborovym knedlikem br knedlík pecene kure s knedlikem a zelim cervene zeli s kuretem kuře na divoko se zelim kure s knelikem a zelim pečené kuře se zelím br.knedlík
Suroviny: kuře, zelí sterilované červené, brambory, mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, kmín celý, cukr, cibule, olej, slanina
Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YZ7
11 názorů