Ovesné čtverce s jablkem a skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenJablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,67 g |
– cukry | 46,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jablká zbavíme jadrovníka a neolúpané rozmixujeme na hrubú kašu ( nie jemnú, hladkú ). Na slabom ohni roztopíme kokosový olej a med. Keď sa spoja, primiešame jablká.…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Co se jí na Nový rok ve světě? Slováci fandí čočce, Němci se zakousnou do preclíku, Irové si dají chleba s máslem
Je čas na sázení cibule ozimé: Jak na to, abyste na jaře sklízeli dokonalou úrodu
Melounové pecičky nepatří do koše: Hodí se na přípravu čaje i koření a pražená se dají chroupat místo oříšků